PROMO AKHIR TAHUN DENGAN VITAMIN C DAN VITAMIN E.NAKKAN KULIT SEMAKIN CANTIK?INLAH JAWAPANNYA!

2:27 PM


Alhamdulillah..

Promo Disember kembali dengan produk bestseller Shaklee..

Beberapa jam menanti pada 1 Disember lepas, akhirnya terjawab juga..




Kali ni, Shaklee offer 2 produk sekaligus..Haaa bukan senang tu nak dapat promo dengan 2 produk best!

Yang super duper best, setiap produk ada 2 offer samada beli 6 percuma 1 atau beli twinpack dengan 5% less.. mana nak dapat kan macam ni? 

Kebetulan pula hujung tahun @ Disember selalunya akan ada promosi jualan runtuh di mana-mana gudang membeli belah..Shaklee pun tak keberatan nak join memeriahkan ala-ala Mega Sale ni untuk ahli dan customer tersayang.


bysyiraishak.blogspot.com
PROMO DISEMBER : BELI 6 PERCUMA 1

bysyiraishak.blogspot.com
PROMO DISEMBER : TWINPACK LESS 5%

Selalunya kedatangan Disember ada kaitan sedikit dengan  Krismas, sale, hujan, cuti sekolah dan kenduri kahwin kan?

Sebab itulah 2 vitamin promo ni adalah yang terbaik untuk menghadapi 5 situasi seperti di atas. Kenapa?

Bila hujan, kita mudah diserang selesema buat sesiapa yang mempunyai antibodi badan yang lemah. Vitamin C membantu memperkuatkan sistem pertahanan badan dari dijangkiti selesema,demam dan batuk dan mempengaruhi mood kita juga. Sihat dengan Vitamin C la katakan....



Ihsan Google

Ihsan Google

Krismas dan sale memang tak boleh dipisahkan. Jadi, promo Disember ni kiranya memeriahkan lagi momentum kita untuk membeli supplement demi kesihatan dan kecantikan yang berpanjangan.

Dan... cuti sekolah pun dah bermula kan. Ramai pasangan yang bakal berkahwin bulan ni dan bulan 3 nanti. Jadi,memang bagus bakal pengantin amalkan kedua-dua vitamin ini untuk mempercepatkan metabolisme badan dan untuk memantapkan lagi hubungan cinta 18 sx korang hhehe (Viagra semulajadi beb!). Kedua-dua vitamin ni jika diambil bagus untuk kulit tau..Tak percaya? Kena cuba..





Banyak keistimewaan Vitamin C dan kebaikan Vitamin E ini pada kecantikan dan kesihatan kita.

Sebab itu, tak rugi korang grab Vitamin E dan C sempena promo akhir tahun ni.


Ihsan Google

Sya pun nak grab Vitamin E ini sempena promo. Dah nampak kesan pada kulit terutamanya ton kulit lebih sekata! Digabungkan sekali dengan Vitamin C, memang kulit muka lebih fresh dan tak kusam. Ditambah pula dengan mengambil buah buahan untuk kesihatan, itu lagi mengukuhkan imunisasi kita pada rintangan penyakit.

Kedua-dua vitamin ni merupakan Set Kecantikan Shaklee tau..Basic set. Nak lagi mengancam, kena ambil Collagen Shaklee, ESP atau Vivix. Insyallah berseri-seri la muka tu macam 10 tahun lebih muda :)

Elok sangat diambil oleh bakal pengantin!:)

Harga Vitamin E dan C? Semestinya lebih mengancam. ;)

Berbaloi kerana mampu tahan selama 4 bulan pengambilan tau.

Dan,ada yang menarik untuk pembelian 6 percuma 1 ni..Apa dia?? Beli la duluuu


Ihsan Google


Whatsapp : 014-6342040

You Might Also Like

15 Pengomen

  1. Betul tu. Suka sangat dengan promo Disember ni. Cantik dan sihat dengan Shaklee.
    Pengedar Shaklee Semenyih 

    ReplyDelete
  2. memang bagus promosi bulan ni..pastinya ditunggu oleh peminat tegar set kecantikan

    KUATKAN ANTIBODI SECARA SEMULAJADI

    ReplyDelete
  3. Memang best la bulan ni. Dapat 2 barang dengan harga promo....memang berbaloi-baloi .
    Adakah anda cukup mengambil vitaminE

    ReplyDelete
  4. Memang best la promo bulan disember ni...

    ReplyDelete
  5. promosi yang ni memang gempak..suka sangat..harus tidak lepaskan

    ReplyDelete
  6. Ramai yg ternnti2 kan promo hebat ni... termasukah kak tun sendiri... hihihi

    ReplyDelete
  7. Tak larat den nak telan 7 setengah biji oren setiap hari.. cukuplah minimum telan sebiji vitamin c sehari :) kalau rasa tekak dah mula tak sedal bolehlah amik 2-3 biji.

    ReplyDelete
  8. Promo vit c n vit e..haa lepas nie boleh la telan vit c 2 3 bijik sehari. Kasi kebaboomm. gittew..

    JommSihatDanCantik -> SET PENJAGAAN WAJAH BEBAS BAHAN KIMIA

    ReplyDelete
  9. Promo yg menarik bulan nie.Nak kena beli cepat2 nie.takut kehabisan stok plak..

    ReplyDelete
  10. Nak cantik nak sihat!! Rugi kalau tak grab sebElum GST
    Bangkit Berniaga

    ReplyDelete
  11. Ini masa untuk membeli dengan harga istimewa. Jangan tunggu lagi. Jom rembat. Saya yang dah pernah ambil sure rasa sangat-sangat kagum dan best. Layari Aju@VitaSyopz blog untuk entri Promosi Akhir Tahun Sr Vitamin C dan Vitamin E Plus

    ReplyDelete

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::