'VIAGRA' SEMULAJADI DAN HALAL UNTUK 18SX!

11:00 PM


Khas untuk pasangan suami isteri yang nak rasa kehangatan cinta macam malam pertama!Dari Pak Goole


Vitamin E selalu dikaitkan sebagai VITAMIN CINTA. Haa apa kena mengena pulak?

Ada banyak faedah atau KELEBIHAN VITAMIN E pada tubuh badan kita dan salah satunya dapat memberi kesan yang mengagumkan kepada hubungan seksual.Ihsan Pak Google

Antara fungsi seksual yang akan kita dapat melalui Vitamin E adalah :  • Melancarkan peredaran darah
  • Membaiki kerosakan tisu badan
  • Mencegah kencing manis
  • Mengurangkan sindrom PMS
  • Sebagai pelincir semulajadi untuk hubungan seksual
  • Mengurangkan masalah prostat
  • Membantu mengatasi gejala menopous
  • Meningkatkan pengeluaran air mani 


So, macam mana pulak Vitamin E dapat membantu hubungan 18SX antara suami isteri??


Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang kurangnya seminggu sekali secara konsisten mempunyai tenaga yang superb dan mampu menikmati hubungan suami isteri dengan baik.
Kebanyakan wanita pulak yang ambil selama 3 bulan secara konsisten dapat membantu meningkatkan keinginan seksual dan tahap pelinciran yang lebih baik.

Vitamin E mempunyai antioksidan yang seimbang so ia mampu menghalang radikal bebas yang berpunca daripada tekanan persekitaran atau penyakit.Jadi, Nitrik Oksida lebih mudah bebas dan mampu membantu peredaran darah untuk kelakian agar memudahkan ereksi. Ia juga membantu untuk mereka yang menghadapi tekanan kerja atau akibat dari penyakit yang dihadapi sebelum ni.


Hubungan antara Vitamin E dengan 18SX membantu para wanita jugak.Wanita yang ambil dos antara 600-800 iu sehari membantu badan untuk menghasilkan estriol dan progestron untuk mengimbangi estrogen wanita.

Jadi, disebabkan tu Vitamin E membantu wanita yang mengalami disfungsi seksual yang terjadi akibat lebihan estrogen dalam badan. Estrogen berlebihan bole menyebabkan gejala PMS antaranya kebimbangan, kembung perut, sakit kepala, senggugut dan perubahan mood atau swing mood.


Bukan setakat boleh hadiahkan pada suami tersayang, kita jugak bole amalkan  Vitamin E untuk  mengeratkan keintiman. Plus, bila kita ambil Vitamin E ni untuk  awet muda dan keserian wajah, jadi proses penuaan wajah tu akan jadi lambat. Cantik untuk suami, dapat pahala tau...haaa dan paling best, Vitamin E mampu mencerahkan kawasan sekitar aerola :)
Whatsapp : 014-6342040


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::