KELEBIHAN KOLAGEN SHAKLEE

9:00 AM


Kolagen..kolagen...kolagen..

Bila sebut je kolagen, selalu kita kaitkan dengan kulit yang cantik nan tegang kan?

Dan semestinya kolagen dan kecantikan tak dapat dipisahkan..

Sapa nak cantik,amik kolagen..sape nak tegang, suntik kolagen..Suntik??



Ihsan dari Pak Google


Suntik Vitamin C..suntik botox..jelas ketara untuk hilangkan kedut dan nakkan muka tegang.


Try google tengok, apa korang akan dapat. Boleh mendatangkan kesan sampingan pada kulit

heyy, better kita ambil kolagen secara semulajadi untuk kekal awet muda dan sihat.

Jum kita berkenalan dengan kolagen!


Klik Gambar di atas 


Ihsan dari PAk Google



SHAKLEE COLLAGEN POWDER (SCP)




Daripada kita beli kolagen tak tentu hala di pasaran, yang mempunyai keraguan dari aspek halal dan kebersihan apetah lagi boleh mendatangkan syubhah, Shaklee Collagen Powder datang dengan pakej tersendiri dan terbaik.

  • Sumbernya adalah daripada sisik ikan merah (4ooo mg proprietari Red Snapper Scale) yang merupakan ikan laut dalam yang lasak dan strukturnya mirip dengan kolagen manusia

                                    

  • Saiz molekul kolagen yang ringan, kira-kira 1000 dalton bagi penyerapan dan efek yang bagus
  • Mempuyai 7 ramuan khas : ekstrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B


  • Kandungan Vitamin B dalam SCP membantu sintesis dan membina kolagen secara natural pada tubuh dan kulit
  • Mempunyai antioksidan yang tinggi
  • Mengandungi glucosamine bagi menjaga kesihatan sendi
  • Mengandungi Asid Hidraulik yang mengekalkan kelembapan pada kulit dan elastin untuk kulit lebih anjal
  • Selamat dan tidak bertoksik
  • Menyokong kecantikan dalaman dan luaran, insyallah dalam tempoh 8 minggu penggunaan mengikut keberkesanan pada kulit masing masing
  • Mudah larut dalam air dan boleh dicampur dengan minuman kegemaran
  • Dipek dalam bentuk sachet dan boleh dibawa ke mana mana sahaja. Opkos untuk cantik, haruslah kendong ke mana mana je :)
  • Paling penting! SCP telah melalui beberapa kajian klinikal untuk membuktikan keberkesannya pada kulit!

KAJIAN KLINIKAL SCP membuktikan :





  • Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit sehingga 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan sehingga 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan sehingga 69%
  • Meningkatkan pengekalan pemakaian mekap sehingga 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elasticiti sehingga 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut sehingga 54%
  • Meningkatkan keserian, ton dan warna kulit sehingga 50%
  • mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%


KELEBIHAN & KEBAIKAN SCP





  • ANTIPENUAAN - mengurangkan liang pori pori muka, kedutan dan garis halus
  • MENGHIDRATKAN - melembapkan kulit
  • MENGANJALKAN KULIT - kulit lebih tegang dan lembut
  • MELICINKAN KULIT - meningkatkan kelicinan kulit
  • MENYUBURKAN - menyuburkan rambut,dan kuku agar lebih sihat dan kuat
  • MENCERAHKAN - mengurangkan pigmentasi, jerawat, jeragat dan ton kulit tak sekata
  • MENEGANG - membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Ihsan dari Pak Google


Yang pasti, SCP sememangnya Halal dan mendapat pengiktirafan Jakim, Selamat dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia & Semulajadi tanpa bahan kimia.

Nak cantik? Pilih yang betul betul berkualiti!:)





Nak beli atau order SCP menggunakan kad kredit atau debit? Click je gambar kat 

bawah ni dan boleh terus membuat pembelian di laman web Shaklee!

Tak perlu nak bank in, nak tanya harga atau berurusan 2 hala..Click2 jeee :)





                                         




Whatsapp 014-6342040



You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::