CARA DAPAT BELI VITAMIN SECARA PERCUMA. SIAPA YANG TAK NAK KAN?

12:08 PM

Dalam berbisnes, ada ke benda percuma untuk beli barang atau produk?

Tiada . Tiada. Tiada.


Tapi dalam bisnes Shaklee saya, ia tak mustahil langsung.  Ada kaedahnya.

Dalam menjalankan bisnes ini, kami sebagai ahli atau Shaklee Independent Distributor akan menjual produk mengikut harga Jualan ( Retail Price atau RP) yang ditetapkan oleh Shaklee Malaysia.

Dari mana pula kami mendapat untung dan vitamin percuma?

Untuk menjadi ahli Shaklee yang layak, anda harus mendaftar sebanyak RM 80 dan akan mendapat free member kit yang mengandungi katalog produk dan bisnes. Dengan pendaftaran ni, anda layak untuk menikmati atau membeli vitamin dengan harga ahli.

Harga jualan dan harga ahli dalam membeli vitamin memang berbeza tau. 

Jika anda seorang ahli Shaklee yang beretika, anda akan menjual vitamin dengan harga jualan yang dah ditetapkan. Perbezaan untung antara Harga Jualan - Harga Ahli , akan menyebabkan anda mendapat keuntungan kasar untuk rolling modal mahupun membeli vitamin untuk kegunaan sendiri. 

Inilah yang dikatakan mendapat vitamin secara percuma! 

Anda beli vitamin untuk customer melalui Harga Ahli. Tetapi anda jual melalui harga Jualan. Dari sinilah anda dapat menjana pendapatan sekaligus dapat membeli vitamin melalui keuntungan yang anda dapat. Tak perlu keluarkan duit sendiri untuk membeli Vitamin yang anda nak makan.

Sebab itulah Shaklee Malaysia menetapkan Harga Jualan dan harga Ahli supaya Ahli Shaklee dapat menjana pendapatan smapingan di samping dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan aktif.

Anda nak menjadi sebahagian dari kami yang mendapat vitamin percuma di samping menjana pendapatan sampingan?

Jom sertai kami!




https://goo.gl/forms/jDuPgp0t16lgWIdf2





Whatsapp / SMS : 

Founder of Calla Donita : SSM 00251****

Syira Ishak 
014 634 2040
Projek Calla Donita





You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::