WANITA BERTUDUNG MUDAH ALAMI MASALAH RAMBUT GUGUR HINGGA BOLEH BOTAK?

10:30 PM

Keguguran rambut memang biasa pada semua orang terutamanya golongan tua mahupun muda.

Yang merisaukan kini adalah buat wanita bertudung. 

Sekian lama memakai tudung, jika rambut tidak dijaga rapi, akan menyebabkan helaian rambut gugur dengan banyak.

Yang membimbangkan adalah helaian rambut gugur lebih banyak berbanding rambut yang tumbuh semula.

Bayangkan, jika kita memakai tudung dan rambut pula hampir menipis, memang segan la nak menatap suami. Nak kibas-kibas rambut depan suami pun buat kita malu.Bab nipis satu hal, kalau rambut berbau masam akibat peluh? Yang mendekat dengan kita pun akan rasa mual. Apetah lagi suami atau anak-anak. Nak bekerja pun rasa tak konfiden je akibat masalah rambut yang sebegini.

Bukan setakat itu sahaja, golongan lelaki juga tidak terlepas daripada mengalami rambut yang semakin menipis. Selalunya mereka mudah botak di bahagian atas kepala dan bahagian anak rambut di bahagian depan kepala. 

Usia yang muda juga tidak terlepas daripada masalah ini.

TESTIMONI RAMBUT GUGUR BERKESAN DENGAN MENGGUNAKAN SET RAMBUT SHAKLEE 

Video di bawah merupakan testimoni daripada pelanggan Shaklee yang mengalami masalah rambut gugur apetah lagi beliau memakai tudung. Beliau mempunyai inisiatif untuk merawat rambut dengan konsisten dan mengamalkan supplement untuk merawat akar rambut supaya sihat dan kuat.

Menggunakan syampu semata-mata bukanlah satu hasil yang terbaik, tetapi merawatnya dari dalam mempunyai peratusan yang tinggi untuk mendapatkan helaian rambut yang kuat, sihat dan semakin cantik.

Nak berhadapan dengan rakan sekerja pun terasa yakin walaupun bertudung. Bukankah keyakinan akan terserlah melalui riak muka kita?

Untuk suami, apa salahnya kita melabur sedikit untuk kelihatan cantik:)Rambut Gugur Merimaskan Buat Wanita Bertudung Ini... on Vimeo .


Sekiranya masalah rambut gugur semakin banyak dan sudah bertukar banyak jenis syampu, mungkin dah tiba masa untuk kita periksa semula corak pemakanan kita.Diet yang tidak seimbang merupakan salah satu faktor rambut mudah gugur.

Ataupun.....

Rawat dengan Shaklee dari dalam dahulu!
Whatsapp 014-6342040


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::