TIPS SIHAT DAN SEGAR UNTUK B2B

11:00 AM

Assalam...


Whoaaa majlis kahwin dah nak dekat??Lagi sebulan @ lagi beberapa hari?



Ihsan dari Google


Jangan tunggu bila dah nak dekat majlis kahwin korang, baru nak jaga kesihatan...tak elok tau. Nanti muka nampak sembap dan tak bermaya. Itu kan majlis kita, kita la yang patut jadi Raja Sehari yang sihat,anggun, macho dan bertenaga..

Nak tips kekal sihat dan segar?


  • Kurangkan mandi malam sebabnya tak elok untuk sendi

  • Elakkan dari memakai seluar ketat pada waktu malam untuk mengelakkan organ seks terjejas . Biar kita pakai yang longgar2 je..

  • Tidur dengan cukup supaya mata dan badan lebih segar

  • Amalkan pengambilan supplement seperti Vitamin C dan Vitamin E serta Alfafa sekurang kurangya sebulan  sebelum majlis kahwin



Nak lagi best? Jum try CINCH ENERGY TEA MIX . CINCH ENERGY TEA MIX ni bukan sekadar nak meningkatkan tenaga yang hampir jadi zero tetapi juga untuk kurangkan berat!

Bebb..takkan nak nampak lemah, lesu, malas dan lemau masa nikah dan sanding kan??
CINCH ENERGY TEA MIX bole dikira macam boost energy tau... Sedappp. Lebih sedap dari teh hijau :)


Ihsan dari Google


Whatsapp 014-6342040



You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::