TEH ISTIMEWA DARI CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE

6:05 PM

Assalam..


Siapa siapa yang suka minum teh especially teh o, apa kata tukar seleraa dan cuba  CINCH ENERGY TEA MIX SHAKLEE . CINCH ENERGY TEA MIX ni datangnya dari adunan eksklusif Teh Hijau, Teh Merah & Teh Hijau Matcha yang dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan memang elok untuk sesiapa yang nak menurunkan berat badan.

Kalau rasa2 nak berjaga lewat malam untuk buat assignment atau selesaikan kerja ofis yang tak pernah nak abes, CINCH ENERGY TEA MIX la jawapannya...


Bukan setakat nak bagi tenaga je macam kita minum minuman tenaga atau kopi,  tapi sesiapa yang cepat letih dan mengantuk tu memang sesuai pekena CINCH ENERGY TEA MIX! Takkan kita nak sentiasa hadapi Monday Blues setiap ari kan sedangkan Monday Blues selalu dikaitkan dengan hari Isnin je..

Haaaa...paling best, CINCH ENERGY TEA MIX dapat meningkatkan metabolisme kita so senangla nak dapatkan berat ideal balik. 


Nak kurus? Nak kurangkan berat? Nak elak rasa mengantuk? Rasa Lesu ? Nak rasa segar? Nak berjaga hingga lewat malam?  Jum dengan CINCH ENERGY TEA MIX! (dah macam iklan pulak)






Kandungan CINCH ENERGY TEA MIX :


  • Taurina
  • Maltodextrin
  • Rooibos Red Tea Extract
  • Green Tea Extract
  • White Tea Extract
  • Matcha Green Tea Powder



Ihsan dari Google



Kebaikan CINCH ENERGY TEA MIX


  • Selamat, sedap dan dapat meningkatkan tenaga sehari hari.
  • Boleh diminum panas atau sejuk.
  • Ditambah dengan Taurina untuk menambahkan tenaga dan ketahan badan.
  • Alternatif terbaik untuk mengganntikan minuman bergula dan kopi. Yang ni sesiapa yang addict pada kopi dan minuman berkarbonat mungkin bole cuba. 
  • Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.
  • Untuk kurangkan berat badan dan meningkatkan metabolisme.
  • Sachet kecil yang boleh dibawa kemana mana. Tuang dan terus minum untuk tenaga.
  • Boleh bergabung dengan Set Diet or Set Kurus untuk pengurusan berat badan

Rasa CINCH ENERGY TEA MIX yang sedap bole buat korang rasa nak lagi..nak lagi...
Berbaloi untuk tenaga dan kesihatan .


Whatsapp 014-6342040

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::