GATAL KULIT HILANG DAN TAK PAYAH NAK MENGGARU LAGI!

9:28 AM



Bila ada alahan atau senang kata, kulit korang ditumbuhi oleh bintat bintat merah, apa yang korang buat?

Garu menggaru sampai rasa lega?



Biarkan je?

Makan ubat alahan yang dibeli di farmasi?

Letak losyen?

Sejak mengenali Shaklee, sya amalkan Herbal Blend Shaklee untuk hilangkan rasa kegatalan akibat alahan tersebut. Kiranya dalam handbag sya akan sentiasa ada Krim Herbal Blend ni untuk disapu pada kulit kering dan gatal gatal akibat alahan. Untuk sya je, at least kena ada stok krim ni, jika takda memang tak senang duduk la jawabnya...


bysyiraishak.blogspot.com

Lagi satu,sya ni selalu kena gigit nyamuk. Entah apa yang salah pada darah ni agaknya huhu...kat tempat yang tak pernah dilawati atau tempat baru je sya akan digigit nyamuk. Pelik sangat. So, disebabkan memang bawa Krim Herbal Blend di dalam handbag, terus je sapu pada tempat gatal dan memang akan rasa lega selepas tu. Tak perlu nak menggaru sampai berparut.


APA ISTIMEWANYA KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE?




bysyiraishak.blogspot.com


Krim ni diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu tumbuhan seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary.

  • Sage meransang pembaharuan sel kulit dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga baik untuk mengurangkan selulit, masalah jerawat, kaki makan air dan kulit pecah dan melegakan gejala-gejala ekzema dan psoriasis.
  • Horse Chesnut digunakan untuk menghilangkan tanda kegelapan (dark circle) bawah mata dan bersifat anti-radang
  • Rosemary memberi manfaat kepada phyto-nutrien, anti- oksidan, dan mempunyai asid penting. Ia kaya dengan vitamin C
  • Rosemary bersifat antiseptik dan baik untuk melegakan kesakitan sendi
Yang paling best, Herbal Blend ni diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting Paraben free tau....dingin pada kulit, tidak berminyak,mudah meresap pada kulit, dan sesuai untuk semua golongan!

Tiada masalah nak disapukan pada kulit bayi sekalipun..Tak perlu ragu. Daripada sapu losyen yang mengandungi bahan-bahan kimia hingga mampu merengsakan kulit bayi, better ambil dan simpan stok Herbal Blend untuk seisi keluarga. Memang berbaloi. harga pun murah.


Oh. Krim ni selalu out of stock. Biasalah, produk bagus memang akan sentiasa sold out. Sesiapa yang dah tahu keberkesanan Herbal Blend ni memang akan selalu repeat order. Takkan menyesal. Insyallah.




'THE GREATEST WEALTH IS HEALTH'


Berminat dengan produk Shaklee? Whatsapp sya 014-6342040 :)

Konsultasi eksklusif buat customer sya yang eksklusif..


-----------------------------------------------------------------------------------

 Like page Jom Sihat Jom  di Facebook untuk dapatkan tips & info terkini :

Atau boleh jengah untuk pertanyaan / order :



Klik!

You Might Also Like

15 Pengomen

  1. Krim serba guna.hehe..
    Kalau baby ada ruam lampin,sapu je kompom baik.tak la baby menangis kepedihan ke,tak selesa ke..Cuba lah

    elak makan racun tanpa sedar

    ReplyDelete
  2. Biasanya garu..tapi lau kena kat ank memang tak bagi depa garu sebab depa garu sampai berdarh..cepat2 sapu herbalblend ni..

    Kepentingan Minyak Ikan Pada Wanita Hamil

    ReplyDelete
  3. item yang wajib ada kt rumah terutamanya yang ada anak kecil...memang amat membantu jika ank ruam lampin..

    pilihan bijak untuk si manja

    ReplyDelete
  4. Mmg multipurpose cream.. Baik.utk.hilangkan ruam lampin, ruam susu, hilangkan jerawat juga..
    Cust Saya. Gatal2 di muka Sebab salah pakai produk.. Letak herbal blend.. Alhamdulillah..
    SEGMEN BLOGWALKING BOLEH TINGKATKAN TRAFIK BLOG

    ReplyDelete
  5. Suka suka krim ajaib ni. Kulit anak shida melecit sebab pakai pempers terlalu lama..mlm ni sapu esok nya dah ok..wah memang ajaib

    ReplyDelete
  6. Wajib ada dlm handbag. Kulit anak2 abis kena gigit nyamuk. Kesan gigitan hilang lepas sy sapu herbal krim ni.

    Tips & Info >>> 10 Panduan Mudahkan Kelahiran. Bakal Ibu Wajib Baca!

    ReplyDelete
  7. Betul tu. Wajib ada dalam handbeg. Naymuk gigit je, sapu..Terasa gatal ja, sapu..kekadang ada jerawat comey naik di muka, ku sapu juga..Memang terbaikk!!

    JommSihatDanCantik -> NAK CANTIK JANGAN SAMPAI TERGADAI

    ReplyDelete
  8. Herbal blend ni saya belum try lagi. Teruja pula lepas baca

    ReplyDelete
  9. best herbal blend...kalau nyamok gigit.cpt2 sapu..hlg lah dia.kalau x tggl bekas sbb kulit sensitif.

    Punca Wanita Sukar Hamil & Kenapa Gagal Hamil

    ReplyDelete
  10. Suka guna krim ni..slalu sapu kat perut tak nak bagi stretchmark teruk

    Adik Manis 40an

    ReplyDelete
  11. Herbal blend memang terbaik, harga pun sangat-sangat mampu milik. Krim ni wajib ada di rumah. Untuk anak-anak dan juga ibu dia :-)
    Ada Masalah Resdung? Atasinya Dengan Set Resdung Shaklee

    ReplyDelete
  12. krim terbaik!!senang di bawa ke mana-mana sahaja pasti ada di dalam handbag jika keluar ke mana-mana

    ReplyDelete
  13. Krim wajib untuk family.. best sangat.

    ReplyDelete
  14. rasanya nak kena order jugak laa..asyik menggaru je akhir2 nie...

    CARA MENGHILANGKAN BAU BADAN

    ReplyDelete

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::