KELEBIHAN MEALSHAKES SHAKLEE

9:00 PM

Assalam..

Mealshakes datang lagi...Apa la yang hebatnya dengan mealshakes ni?Hebat sangat ke??Korang rasa?

Sesiapa yang penah beli dan guna mealshakes mesti tau kelebihan yang dorang dapat. Samada untuk kegunaan sendiri atau dibelikan kepada mak ayah, anak anak atau adik adik.





Mealshakes ni boleh dicampur dengan dengan apa apa air untuk menyedapkan lagi rasa vanilla tu. Rasa Mealshakes yang original ni pun dah sedap ditambah pulak dengan bau dia yang wangi.

Mealshakes ni sesuai untuk kanak kanak yang picky eater, preggy mom, pengamal vegetarian, orang yang tidak sihat, individu yang sibuk bekerja dan sesiapa yang memerlukan tenaga segera.

So, apa tunggu lagi??  takkan nak biarkan anak anak atau adik adik korang kurang zat makanan akibat terlalu memilih makanan? takkan nak biarkan mereka kerap sakit, selesama dan demam? takkan nak biarkan korang sendiri skip breakfast akibat sibuk? takkan nak biarkan preggy mommy kurang tenaga? takkan nak biarkan anak anak / adik adik sembelit dan tak selesa? Takkan nak tengok mereka kurus macam tak cukup bagi makan?


Mesti tak sanggup kan? Nanti nampak macam korang kurang bertanggungjawab jeee..

Jum mulakan langkah yang sihat dengan makanan yang berkhasiat...



Whatsapp 014-6342040

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::