SHAKLEE BAGI KERETA FREE? MACAM TIPU JEEEE....

7:08 PM

Pernah tak dengar pengedar shaklee sebut sebut tentang 3C kat wall facebook mereka?

Korang jangan keliru pula tau. Mereka nak maksudkan bonus bonus yang Shaklee berikan jika mereka layak mencapai tahap tertentu dalam jualan Shaklee mereka.

3C ni maksudnya CASH, CAR dan CONVENTION.

Tapi, kali ni saya nak share secara ringkas mengenai CAR bonus dulu.




Mula mula dahulu, bayangkan lah masa masih mentah dalam Shaklee, saya ingatkan Car Bonus ni maksudnya dapat kereta free. Sedebuk Shaklee beri pada pengedar shaklee yang layak.

Bukan Shaklee yang tipu.

Rupa-rupanya telahan saya salah. Kene faham konsep Car Bonus ni apa dahulu baru tuduh Shaklee yang bukan bukan. Tak baik tau..

Car Bonus yang Shaklee bagi ni berlainan dan berasingan dengan bonus bonus lain.

Nak beli kereta dengan Car Bonus pun boleh. Nak simpan duit dari Car Bonus tu pun boleh. Ikut je la mana mana korang suka.

Cuma Car Bonus ni akan diberikan mengikut penetapan yang diberikan Shaklee untuk pengedar shaklee yang layak dan berjaya buat jualan dengan cemerlang.





Senang je nak cemerlang kan?

USaha dan fokus tu sangat penting. Insyallah rezeki untuk dapat car bonus dan juga bonus bonus lain akan tiba juga pada korang.

Nak jadi sebahagian dari penerima Car Bonus Shaklee?

Jom mulakan sekarang!




-----------------------------------------------------
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

 Whatsapp / SMS : 
 Founder of Calla Donita : SSM 00251****-P
  Syira Ishak 
 014 634 2040 
Projek Calla Donita


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::