TERLAJAK BORONG TAK INGAT DUNIA SEMPENA PROMO APRIL 2015..KENA GST JUGA KE?

7:04 PM


Ramai orang dok heboh dengan GST sekarang kan? Tapi, GST juga tak menghalang SHaklee untuk buat promosi extravaganza pada peminat setia Shaklee!


Jangan risau harga runcit untuk setiap pembelian produk Shaklee masih sama dan tiada GST dikenakan..




Kami yang menanggung kos GST tu, so pembeli pembeli tersayang just beli dan nikmati faedah supplement SHaklee tanpa perlu menanggung kos yang besar.


Tapi, kalau nak jimat, JOM JADI AHLI SHAKLEE! Lebih penjimatan dan banyak faedah buat future businessman/businesswoman yang pemalu tapi mahu berbisnes. Tak nak bisnes pun takpe, boleh beli dengan harga murah dan share kebaikan dengan ahli keluarga yang lain.

Untuk bulan ni, ada 5 hot item yang tawarkan penjimatan dengan kebaikan yang banyak.

Antaranya :



bysyiraishak.blogspot.com



Buy 6 Free 1 Lechitin :: Buy 6 Free 1 GLA Complex::   Buy 2 Less 5% Lechitin :: Buy 2 Less 5% GLA Complex :: Buy 3 Free 1 Cinch Shake Chocolate :: Buy 3 Free 1 Cinch Shake Cafe Latte :: Buy 3 Free 1 DTX :: Buy 3 Free 1 Vitalea for Children::

Banyakkan promo kali ni?
Jadi, jangan lepaskan peluang nak cuba produk yang sedang hot dengan harga yang berbaloi.
Nak lagi kesan berganda? Moh beli dalam SET LENGKAP.. lagi cepat kesannya!
Nak lebih info mengenai Promo April dan Keahlian Shaklee?

Jumm whatsapp saya 014-6342040

'THE GREATEST WEALTH IS HEALTH'


Konsultasi eksklusif buat customer sya yang eksklusif..

Dengan pembelian produk Shaklee dari Sya, anda akan mendapat :

  • Jadual pengambilan secara teratur
  • Tips berkaitan produk yang dibeli
  • Konsultasi secara berterusan
  • Sesuatu yang istimewa :)

------------------------------------------------------------------------------------

 Like page Jom Sihat Jom  di Facebook untuk dapatkan tips & info terkini :
Atau boleh jengah untuk pertanyaan / order :


bysyiraishak.blogspot.com



Klik!

You Might Also Like

0 Pengomen

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::