KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE YANG PATUT GRAB SEMPENA HARGA MURAH

2:51 PM


Vivix atau lebih dikenali sebagai sirap Shaklee ni sebenarnya berwarna merah dan merupakan satu supplement anti penuaan terbaik yang pernah dihasilkan Shaklee.

Apa ada pada Vivix?

 

Vivix ni kaya dengan Resveratrol yang ada campuran  unik botani Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol.

Berdasarkan kajian yang dilakukan oleh Shaklee, Vivix yang mempunyai resveratrol dan campuran phytonutrient yang diperolehi dari anggur muscadine yang telah menunjukkan 10 kali lebih berkesan dari pengambilan resveratrol semata-mata.

Resveratrol merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. 


Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.
 



Anggur muscadine adalah anggur yang jarang didapati dan adalah anggur terbaik kerana ia hidup secara semulajadi dalam cuaca yang ekstem. 


Semakin buah anggur itu terdedah kepada suasana ekstrem, semakin ia menghasilkan resevratrol yang tinggi!   

Pelik pelik kan kandungan Vivix? Yang pelik tu la yang membuatkan Vivix ni kaya dengan manfaat yang mengagumkan. 

Apa pula Polifenol tu?

Polifenol ni satu kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang ada khasiat antioksidan dan sel anti penuaan semulajadi.



Oleh sebab kandungannya yang unik,banyak kebaikan dan kelebihan VIVIX SHAKLEE ni yang boleh kita dapat.. 

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE

  •  Menggalakkan penuaan yang sihat - untuk nampak awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Meningkatkan kesihatan imun badan - elakkan tubuh dari mudah dijangkiti virus dan penyakit
  • Menyokong kesihatan mata
  • Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
  • Membantu merawat penyakit Parkinson ( melibatkan sistem saraf otak)
  • Bantu mengurangkan insiden penyakit nyanyuk (Alzheimer)
  • Meningkatkan kesihatan athritis & menyokong kesihatan sendi
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan risiko kencing manis
  • Menggalakkan kesihatan secara keseluruhan

In case korang atau famili terdekat mahupun rakan rakan ada masalah atau penyakit yang serius, boleh cuba VIVIX SHAKLEE ni. 


Ye, memang VIVIX ni mahal tapi dengan segala manfaat yang ada pada VIVIX, Insyallah kuasa Allah korang takkan menyesal menggunakan VIVIX sebagai salah satu tonik minuman sehari hari.




Korang nak join dapatkan Vivix dengan harga murah?
 
Dengan pembelian 2 botol Vivix, korang akan automatic menjadi ahli Shaklee tauu.

Dengan twinpack Vivix, korang akan dapat :

  • Keahlian percuma Shaklee  RM 69
  • DIskaun 5% daripada harga sebenar
  • Cash bonus pada bulan berikutnya RM 38
  • Free penghantaran atau pos ke rumah
  • Free consultation

Dapatkan harga Vivix Shaklee yang murah sepanjang januari ni!


TIADA CASH UNTUK BAYAR HARGA VIVIX , BOLEH ORDER VIVIX MELALUI ONLINE?

Mungkin ada sesetengah customer Shaklee yang lebih gemar berurusan melalui Online sahaja kan?

Pihak Shaklee pun ada menyediakan satu laman web khas untuk korang shopping produk Shaklee tanpa perlu order melalui Pengedar Shaklee.
Klik gambar di bawah jika anda berminat untuk membeli melalui online. Ianya dilengkapi dengan tahap keselamatan yang ketat supaya maklumat korang tidak bocor pada pihak ketiga.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b98859722a4380d48f67f0fd064e0fc1





 -------------------------------------------------------------------------------------------------

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Whatsapp / SMS : 
 Founder of Calla Donita : SSM 00251**** -P
 Syira Ishak 014 634 2040 
byssyiraishak.blogspot.my

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::