HARGA VIVIX SHAKLEE

6:22 PM


Ramai yang dah tahu Vivix sangat bagus berdasarkan banyak testimoni yang dah berjaya untuk mengurangkan simptom simptom pelbagai penyakit.

Tapi, selalunya bila mereka dapat tahu je harga Vivix Shaklee, terus senyap dan akan cakap ' saya tunggu gaji dulu ye sis'.

Kalau bandingkan keistimewaan dan keberkesanan Vivix pada kesihatan, memang harga Vivix boleh dikira agak murah sebenarnya.
 


Biar betul harga Vivix murah?
KENAPA HARGA VIVIX DIKATAKAN SEBAGAI MURAH?

Bayangkan ye. Kos perubatan bukanlah murah sekarang ni. Kalau tak cukup duit kos rawatan, macam mana pula nak survive dari penyakit kan?

So, melalui Vivix, korang boleh mencegah dan mengurangkan masalah kesihatan yang dihidapi.

Contohnya, kos rawatan strok boleh mencecah RM puluhan ribu berbanding Vivix yang hanya berharga RM 475.00 sahaja.

Harga Vivix hanya RM 475.00 sahaja tau!

bysyiraishak.blogspot.my
Anggaran kos rawata Vivix setakat tahun 2013

APA ITU VIVIX SHAKLEE YANG FEMES DIPERKATAKAN ORANG?

Vivix atau sirap merah pekat ni adalah campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol pula adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Kandungan botani yang tiada atau masih susah dicari di Malaysia itulah menyebabkan Vivix sedikit premium dan kelebihan setiap kandungan Vivix memberi faedah kepada mereka yang memerlukan Vivix.

LAgipun dah banyak testimoni Vivix ni mampu membantu masalah korang yang memerlukan kos rawatan yang tinggi.
bysyiraishak.blogspot.my

APA KANDUNGAN ISTIMEWA VIVIX?

 Antara kandungan unik di dalam Vivix adalah :

  • Muscadine Grape (Anggur Muscadine): mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.
  • Purple Carrot(Lobak Ungu) : adalah sumber terbaik vitamin A, dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins, dan sesquiterpenes serta anthocyanins iaitu antara antioksidan yang tinggi dan bagus untuk kesihatan.
  • Elderberry Eropah : Berkesan dalam mengubati flu, terutama sekali influenza B.Elderberry juga mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat jadi ia dapat  mengukuhkan sistem imun .Elderberry mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk, strok dan serangan sakit jantung. Seterusnya lagi manafaat penting dari elderberry adalah pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.
    Anthocyanins mempamerkan banyak aktiviti biologi sebagai anti-oksidan, anti-radang, anti-mikrobial dan juga anti-karsinogen. Selain itu, ia turut menunjukkan kesan positif pada saluran darah, platlet dan lipoprotein yang berkebolehan untuk mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. Asid klorogenik merupakan antioksidan yang paling banyak terdapat di dalam semua jenis carrot. Asid klorogenik ini dipercayai bertanggungjawab mengurangkan diabetes yang selalu dikaitkan dengan pengambilan kopi.

    Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef
  • Polyganum Cuspidatum : mempunyai banyak manafaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol dan banyak jenis perubatan tradisional Cina.

Jika anda mahu dapatkan Vivix, dan percayakan yang Vivix mampu mengurangkan masalah penyakit yang dihadapi, jom beli Vivix sekarang! Jangan teragak agak sebelum semuanya dah terlambat.

Walaupun harga Vivix boleh dikatakan sebagai premium, ianya sangat berbaloi berdasarkan kandungan vivix dan kelebihan vivix yang sangat memberi faedah kepada pengamal Vivix secara konsisten.

Hanya laburkan Vivix yang berharga RM 475.00 untuk mendapatkan kesihatan yang optimum tanpa sebarang masalah, insyallah.


Korang boleh dapatkan Vivix daripada saya, Pengedar Shaklee Hulu Langat, Bandar baru Salak Tinggi dan Nilai serta kawasan sekitar jika korang ingin mencuba Vivix yang onsem ni.
 

Hanya Whatsapp atau SMS 014 634 2040 untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Vivix mahupun untuk order Vivix dengan harga RM 475.00 daripada saya.

Khidmat ** COD Vivix dan penghantaran Vivix secara terus pada anda juga boleh didapati daripada saya, Pengedar Shaklee Hulu Langat, Bandar Baru Salak Tinggi dan Nilai mengikut terma yang ditetapkan.

TIADA CASH UNTUK BAYAR HARGA VIVIX RM 475, BOLEH ORDER VIVIX MELALUI ONLINE?

Mungkin ada sesetengah customer Shaklee yang lebih gemar berurusan melalui Online sahaja kan?

Pihak Shaklee pun ada menyediakan satu laman web khas untuk korang shopping produk Shaklee tanpa perlu order melalui Pengedar Shaklee.

Klik GAmbar di bawah jika anda berminat untuk membeli melalui online. Ianya dilengkapi dengan tahap keselamatan yang ketat supaya maklumat korang tidak bocor pada pihak ketiga.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b98859722a4380d48f67f0fd064e0fc1

Dapatkan Vivix sekarang dengan harga Vivix yang berbaloi baloi dengan usaha utnuk mendapatkan kesihata yang optimum. Insyallah.


----------------------------------------------------------------------------------

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Whatsapp / SMS :
 Founder of Calla Donita : SSM 00251**** 

bysyiraishak.blogspot.my






You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::