CARA JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA. BAGAIMANA TU?

9:00 PM

NAK JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA !

Siapa yang tak nak kan bila ada yang nak kasi percuma? Berebut rebut kita kalau ada barang nak diberi percuma. Kalau di shopping mall, maunya kena tolak akibat berasak asak untuk dapatkan barang secara percuma.



Tak perlu pun modal beribu riban untuk keluarkan modal semata mata nak jadi ahli Shaklee ni. Percaya tak?


Ada orang jadi ahli Shaklee atas dua sebab :

  • Nak makan sendiri akibat perbezaan harga ahli yang awesome
  • Nak berbisnes untuk menjana pendapatan lebih lumayan tiap bulan samada full-time atau part-time

MACAM MANA CARANYA UNTUK DAPATKAN KEAHLIAN SECARA PERCUMA?


Kalau korang sebelum ni sememangnya peminat setia vitamin Shaklee, lebih mudah korang sedar bahawa vitamin SHaklee sememangnya bermutu dan berkualiti.

Shopping produk Shaklee lebih kurang RM650 dengan point 200 UV so dari situlah korang layak dapat FREE MEMBERSHIP!


Lagipun, boleh jimat berbulan-bulan lamanya untuk satu satu produk tu, kira berbaloi sangat-sangat! Macam banyak sangat untuk dibeli? Meh whatsapp 014-6342040 untuk Sya terangkan lebih lanjut supaya korang boleh berjimat! Caranya? Tak perlu spend sorang sorang untuk belian RM 650 tu!

Selain itu, dengan point terkumpul sebanyak 200 UV, korang akan dapat BONUS! Ni kira cash back pada pembelian yang korang buat semasa daftar untuk menjadi ahli.


Bila point tu dikumpul setiap bulan, dari situlah korang boleh menjana income atau pendapatan tambahan dari 2-5 angka! Ada yang pernah cecah 6 angka tau... memang hebat!

Antara produk yang boleh dibeli untuk menjadi ahli shaklee secara percuma adalah :
  • 2 botol VIVIX
  • 3 KOTAK SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Atau korang ada favourite sendiri? Boleh je campur campur produk asalkan point tetap 200 UV. Kalau rasa keliru untuk buat pembelian dan rasa semua produk Shaklee memang best, boleh whatsapp Sya so senang Sya nak suggestkan produk yang bersesuaian dengan korang :)



Kredit : Sihatitunikmat

Lepas korang dah konfem nak jadi ahli,  korang akan dapat MEMBER KIT seperti di atas ni . Dari situlah korang akan kenal lebih lanjut produk Shaklee dan juga selok belok untuk berbisnes bersama Shaklee! 


Berminat?  Jika berminat Sya akan terangkan lagi CARA UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE DAN KELEBIHANNYA . 

Berminat dengan produk Shaklee? Whatsapp sya 014-6342040 :)
Konsultasi eksklusif buat customer sya yang eksklusif..

Dengan pembelian produk Shaklee dari Sya, anda akan mendapat :

  • Jadual pengambilan secara teratur
  • Tips berkaitan produk yang dibeli
  • Konsultasi secara berterusan
  • Sesuatu yang istimewa :)

------------------------------------------------------------------------------------

www.bysyiraishak.blogspot.com

You Might Also Like

0 Pengomen

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::