ESP : SET KOMBO YANG MEMPUNYAI PELBAGAI KHASIAT

10:00 AM


ESP atau Energizing Soy Protein ni memang banyak khasiat untuk semua kecuali kanak-kanak (kanak-kanak sesuai ambil Mealshakes).


ESP Shaklee


Dengan kandungan protein yang mengandungi 9 asid amino yang penting untuk badan, ESP dapat membantu kulit untuk menghasilkan sel-sel baru bagi menggantikan sel-sel lama atau sel mati. Bila badan mengandungi sel-sel baru yang fresh dan sihat, tubuh lebih mudah untuk menyerap segala khasiat vitamin mahupun nutrien yang diperlukan oleh badan.



KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

Dan inilah sebab kenapa ESP Shaklee sangat bagus untuk diambil! :)

Kenapa dan apa beza ESP Shaklee dengan soya biasa di pasaran?

Testimoni ESP Shaklee untuk kulit cantik

ESP rawat pedih ulu hati atau gastrik


kelebihan esp shaklee


kelebihan esp manfaat esp kebaikan esp shaklee

ESP shaklee ni memang istimewa dengan segala kelebihan yang ada di dalam 1 canister. Tambahan pula, ESP ni sangat sesuai digabungkan dengan pelbagai produk untuk mendapat kesan dan khasiat berganda.


set kombo esp shaklee
SET KOMBO ESP

  1. ESP + Vita-E Complex: kulit cantik dan cerah/natural beauty tanpa perlu bermekap.
  2. ESP + Lecithin: mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus.
  3. ESP + Peppermint Ginger : untuk melegakan perut akibat angin atau gastrik
  4. ESP + Mealshakes : mendapatkan berat badan ideal buat si kurus.
  5. ESP + Alfalfa Complex: payudara anjal/milk booster & untuk mengurangkan selulit dan kesan rekahan / stretchmarks
  6. ESP + Zinc Complex: sembuhkan luka bersalin @ pembedahan.
  7. ESP + GLA Complex: ikhtiar untuk hamil.
  8. ESP + OmegaGuard: kurangkan risiko keguguran @ bayi pra-matang.

Lain-lain kombo : 

ESP + Vita-Lea Iron Formula: kesihatan optimum @ set asas Shaklee.
ESP + OsteMatrix: sakit kepala @ migrain /kurangkan jaundis baby.
ESP + Performance Drink: kekal bertenaga sepanjang hari dan ketika berpuasa / elakkan dehidrasi


Best kan? Ini cuma SET BAJET je. Kalau nak lebih bagus dan cepat, lebih baik ambil set yang lebih baik dari SET BAJET ni. Korang pilih je. :)

Harga retail untuk ESP: RM 150 tau...

Tapi untuk bulan ni, ianya berbeza!

Dahla murah,khasiat pun banyak ;)


Berminat nak cuba sempena Promo Oktober? Whatsapp sya 014-6342040 :)

Konsultasi eksklusif buat customer sya yang eksklusif..





-----------------------------------------------------------------------------------

 Like page Jom Sihat Jom  di Facebook untuk dapatkan tips & info terkini :

Atau boleh jengah untuk pertanyaan / order :



Klik!



You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::