KULIT GATAL HILANG DENGAN KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE

1:00 AM


Bila kulit asyik gatal gatal, nak buat sebarang kerja pun memang akan terganggu. Ada sesetengah orang mengalami kegatalan kulit yang berlainan.

Pastu, bila kita dah stat tergaru-garu, boleh menjengkelkan sesiapa yang melihat. Nampak aneh bila stat garu macam monyet heheheh...

Mak sya merupakan salah seorang yang mengalami gatal gatal kulit especially di tapak tangan. Silap sikit je, memang kulit tu mulalah nak menggatal. Alah dengan habuk, seafood, dan serbuk pencuci. Yang lain lain, sya tak pasti pulak. Asal gatal je, dia akan terus rendam tangan kat air suam untuk kurangkan kegatalan tu. Sian pulak.


Macam gambar kat bawah ni, tapak tangan dia makin teruk beberapa minggu sebelum nak ke Mekah. Risau jugak. Cuaca panas di Mekah nanti akan buatkan dia tak selesa dengan tapak tangan yang gatal tu. Tapi, alhamduliillah stok Krim Shaklee ni dah restock  dan dapatla dia bawak ke Mekah tu. So dia guna sepanjang masa akibat saranan doktor.

Nanti sya tempek perkembangan terbaru tapak tangan dia sekembali dari Mekah. Sebab beberapa hari sebelum tu, ada perkembangan yang sangat positif untuk dia.


kulit gatal akibat alahan

Bila Herbal Blend dah restock, apa lagi memang kenalah rembat cepat cepat untuk mak dan kami sekeluarga. Sya pun kalo ada gatal gatal kulit, memang akan sentiasa sapu krim Herbal Blend. Lega sikit especially bila kulit tu mulai kering. Sentiasa bawa ke mana-mana je.

Tapi masalahnya, tak sampai sejam dua komfem memang sold out punya. So, siapa cepat dia akan dapat la! :)

Dan kalau Krim Herbal Blend ni tak bagus, takkan la asyik memanjang sold out kan? Nak tunggu restock memang lama...






Apa yang istimewanya dengan Krim Shaklee ni sampai sold out bagai?

Check it out...


KEGUNAAN KRIM HERBAL BLEND SHAKLEE

  • Ruam contohnya baby yang ada ruam lampin
  • Ekzema
  • Masalah kulit gatal seperti gatal akibat gigitan serangga
  • Luka kecil atau melecur contohnya luka akibat menyusu
  • Calar contohnya dari cakaran kucing ataupun terlanggar barang tajam
  • Memudarkan parut
  • Melembutkan kulit kasar seperti tumit merekah, lutut dan siku
  • Membuang angin perut
  • Losyen bagi kegunaan harian contohnya nak lembapkan kulit tangan kee...

testimoni krim herbal blend shaklee kulit gatal


1 botol yang dipekkan sebanyak 4oz membuatkan Krim Herbal Blend ni krim kulit yang sangat berpatutan harganya dan yang penting berbaloi dari segi penggunaannya.

Dan yang paling penting Herbal Blend Cream by Shaklee ni bebas paraben, bahan kimia berbahaya dan diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti horse chestnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary

Lagipun, ia telah diuji secara klinikal bagi melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah seperti tumit, lutut dan siku. 

Bila sapu je kita akan rasa dingin disebabkan ia bermentol dan juga tidak berminyak.

Best!


Whatsapp : 014-6342040

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::