JANGAH KETAGIH SANGATLA!

11:00 PM

Assalam...


Korang selalu pilih makanan bersumberkan gula? 

Ketagihan pada gula kalau tak dikawal boleh memudaratkan kesihatan.



Nak tahu cara 'nyahkan' tabiat buruk ketagih gula ni?


  • Ambil makanan bersumberkan protein tinggi seperti telur dan ikan
  • Selalu minum air putih antara 6-7 gelas air putih tiap hari
  • Gantikan pemanis buatan dengan pemanis semulajadi seperti buah buahan
  • MINUM TEH @ KOPI tanpa gula
  • Kurangkan makanan berkarbohidrat seperti nasi, mi dan pasta disebabkan makanan ni akan diproses menjadi gula dalam badan
  • Baca label produk setiap kali beli. Hati hati dengan produk yang ada kandungan gula yang tinggi




Apa kata tukarkan ketagihan gula tu dengan CINCH ENERGY TEA MIX..Selain  untuk  KEKAL CERGAS, teh shaklee ni boleh TINGKATKAN METABOLISME BADAN  dan seterusnya boleh KURANGKAN BERAT tau! 

Pada sesiapa yang nak stay up untuk buat assignment atau ada kerja tertunggak atau nak tengok world Cup, elok sangatla pekena CINCH ENERGY TEA MIX ni.. Campur teh shaklee dengan lemon dan sesudu dua madu, memang akan rasa ummppppp!!!



Whatsapp 014-6342040


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::