CARA CANTIK LUAR DAN CANTIK DALAM

9:00 PM


Cantik seorang wanita bukan sahaja terletak pada rupa paras yang menawan je ataupun aspek luaran  tapi dilengkapi dengan aspek dalaman yang kuat pada tatasusila, gerak geri, pakaian, percakapan dan auratdi sisi agama. Hakikatnya, wanita tu cantik pada pandangan Allah swt kerana ciptaanNya yang unik dan pelbagai. bukan ke kita patut bersyukur?


Nak cuba tips mudah? ada cara nak kekalkan rupa dan tubuh asli kita supaya kekal sihat dan cergas apetah lagi babyface (eheemm)

Bancuh air teh suam tanpa gula.Perah limau nipis atau lemon.














Whoaaa...banyakkan tips tu?

Korang tak suka makan tomato tapi nak kulit cantik?
Korang tak suka kafein tapi nak kempis?
Korang taknak makan salad?Takde masa nak beli & penuhkan peti ais?
Strawberi mahal tapi nak kulit tegang?Strawberi tak fresh kat kedai?
Tak lalu makan tempe?

Banyak sangat kan korang punya tak suka? (haha)

Meh klik klik tips lain  macam Tips kempis tanpa bersenam (Wauuu) , Punca Diet Korang Hancur @ Camana Nak Kurus untuk kekal langsing At least ada juga info lain untuk tambahkan pengetahuan ;)


** Sumber : Dara Jan 2013


You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::