♥ Majlis pertunangan ♥

5:53 PM

Assalam..

#throwbackmemory :)

Alhamdulillah seminggu selepas Raya lepas, sya dan si dia selamat ditunangkan.Majlis pun simple2 jek dan takde sebarang persiapan pelamin pun.Yang kami ada hanya khemah dan makanan2 yg bole tampung family belah laki.

Actually banyak perkara yg dirancang tak menjadi tapi itula yg dikata kita hanya mampu merancang dan Allah swt yg tentukan.

Dari zaman dolu2 sya memang rancang taknak ada majlis pertunangan sebabnya taknak perhatian dr orang yang datang (harap2 ada lg b2b yg mcm sya ni huhu).Nyahhh..kita mmg rimas kalo dipandang2 apetah lagi jadik perhatian masa majlis.Macam terkongkong weiiii.Itu apa yg sya rasala.:)
So kami rancang nak adakan majlis risik risik jek...

Saat akhir, famili belah laki request untuk sarungkan cincin. SO itu kira automatik bertunang la kan??? Ohmyyy mula2 tu rasa mcm2 sbb sya mmg taknak taknak taknak...tapi well kita kene beralah sbb mgkin mak si dia teringin nak lihat anak dia bertunang:)... den pun rela hati la asalkan semua berjalan lancar (cacar marba plak nama panggilan ni)..yang penting semua happy, insyallah♥

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

♥kurung moden yg mak sponsor..simple sebab taknak ada beads or pearl.mau tercabut kang sbb x reti duduk diam♥

 ♥Rombongan sebelah pihak laki baru je sampai♥

 ♥tengah berbincang.gila perlahan suara orang yg tgah berbincang ni♥

 ♥sarung cincin...cantek. Future MIL & FIL yg pilihkan♥

 ♥makan time♥

♥saje nak pose bila dah takde orang♥

 ♥telekung drpd pihak lelaki♥

 ♥bekas cincin♥

 ♥tepak sirih drpd belah lelaki♥

 ♥In love wif dis one..kain ela drpd belah lelaki♥

♥barang2 hantaran kedua belah pihak♥

Doakan kami bahagia hingga ke jannah dan semoga majlis pernikahan dan perkahwinan dipermudahkan Allah swt..aminnn

*** Candid...tenngs Ms Photographer***



Sekian... ---dariKacaMata Syiraishak--

You Might Also Like

1 Pengomen

  1. congrats awak :)
    sy pon b2b juga..klu free jemput dtg blog :)
    http://sfaezah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::