Kelas HomeMade Chocolate..

8:44 PM

Assalam!

Dulu,ni cerita 2 tahun lepas masa sya stay kat rumah sewa di WM.Takda keja sangat waktu malam,selalu sya usha2 blogger-blogger yang mengadakan kelas coklat,tart, roti dll..
Dalam hati macam melonjak-lonjak je nak join kelas coklat tapi.........
fulus nggaaak cukup lah,x reti jalan la..itu la punca niat di hati tertangguh..Masa tu memang coklat tengah IN.Ramai dah yang anjurkan kelas-kelas coklat.TApi waktu tu Facebook belum cukup famos amos macam skang. :)

TAPI..akhirnya,19 Mei lepas,sya join kelas homemade coklat yang dianjurkan oleh Kolej Komuniti.Murah.Best.

Tapi yang tak bestnya,pelajarnya agak ramai. Total 26 orang yang hadir. HUHu..kalo sikit peserta lagi bagus,senang nak fokus.



Well,i tot i got a new xperience there.New recipe to make a good homemade choc.Berbeza dengan resipi yang ada di internet kala ni.Kalo nak tau,pegi join kelas coklat yang dorang organize.Berbaloi la dengan harga yuran dorang ;)






Sekian...
 ---dariKacaMata Syiraishak--

You Might Also Like

0 Pengomen

Assalammualaikum / Hai...

Sila tinggalkan jejak anda kat sini..Nanti saya boleh blogwalking!:)

Terima Kasih.

Not A StoryTeller

Not A StoryTeller

FOLLOW US

:: GENG GOOGLE ::